U bent nu hier: Home » Limburg » Weert

Stukadoor Weert

Hieronder vindt u een overzicht van alle stukadoors in Weert. Voor een overzicht van stukadoors in de provincie Limburg, ga naar stukadoor Limburg. Of ga naar direct contact met stukadoors om via één e-mail in contact te komen met meerdere stukadoors tegelijk.

1

Expert Afbouw

Schoutlaan 25a, 6002 EA Weert (Limburg)
Tel: 0495623418, Fax: -, KvK: 63560984
Expert Afbouw ontzorgt. Daarom luidt onze slogan ‘Uw bouw, onze zorg!’


Hoe? Door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde vakspecialisten uit diverse bouwdisciplines terwijl Expert Afbouw Group de verantwoordelijkheid draagt. Geen zorgen dus over de bouwplanning, de kwaliteit en het budget; dat doen wij! En uw opdracht wordt altijd naar úw wens, spik-en-span en op tijd opgeleverd.

Expert Afbouw Group biedt integrale dienstverlening. Installateur, elektricien, dakdekker, tegelzetter, stukadoor, schilder, metselaar, etc. werken aaneensluitend zodat úw project op schema blijft. Wij houden persoonlijk en dagelijks de kwaliteit en het schema in het oog. U heeft daarbij altijd heeft één aanspreekpunt die 24/7 bereikbaar is.

Expert Afbouw Group werkt voor de particuliere sector, het mkb, de horeca, maatschappelijke instellingen en voor aannemers.
Buitengevelisolatie, Glad-/buiten stukwerk, Schuurwerk, Blauw pleisterwerk,
Mortel, Schilderwerk, Sierpleister/spachtelputz, Betonlook, Sierlijsten en ornamenten, Spuitwerk
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Expert Afbouw

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy